Pomocník od Givtu – podpořte nás

Pomocník od Givtu – podpořte nás

Máme novinku! Zámek Čečovice se zapojuje do projektu GIVT! Vaše nákupy online nyní mohou získat další rozměr: Každým nákupem na internetu nám teď můžete pomoci a nezaplatíte při tom nic navíc. Stačí si do prohlížeče přidat jednoduché rozšíření – givtího Pomocníka 🙂 Bude za vás hlídat všechny zapojené e-shopy a pokud některý z nich navštívíte, připomene vám možnost podpory a vy si v něm už jen zvolíte, koho chcete podpořit a dál budete nakupovat, jak jste zvyklí. Cena zakoupeného produktu se nezmění a pro nás to může být velmi důležitá pomoc. Teď navíc za každého, kdo si stáhne Pomocníka Givt přes odkaz níže, dostaneme na účet 30 Kč. A z dlouhodobého hlediska každý Váš další nákup online bude zároveň i malý příspěvek na záchranu Zámku Čečovice.

Nakupujete on-line? Teď nás tím můžete podpořit, aniž by vás to cokoliv stálo! 🙏

Na odkaze https://bit.ly/30Kc-pro-zamek-Cecovice si přidejte Pomocníka a my za to dostaneme bonus 30 Kč. S givtím Pomocníkem pak můžete nakupovat přes internet jak jste zvyklí, ale část peněz z vaší objednávky půjde na dobrou věc pro naši organizaci. Důležité je, že při tom neplatíte nic navíc a Pomocník vás vždy upozorní na možnost přispět tam, kde je to možné. Akce platí od 16. 3. do 22. 3. 2022. 

Děkujeme za všechny stažené Pomocníky a sdílení tohoto příspěvku, vážíme si toho. 🍀

Pokud by Vám cokoli bylo nejasné neváhejte se na nás obrátit na facebooku nebo na telefonu 775 266 264. Rádi Vám vše vysvětlíme. Případně můžete prostudovat webové stránky www.givt.cz. Givtího pomocníka ale prosím stahujte přes odkaz výše – jenom tak nám přijde bonus 30 Kč.

Děkujeme!