Folk-country festival pro záchranu zámku Čečovice 15. ročník

Folk-country festival pro záchranu zámku Čečovice 15. ročník

15. ročník Folk-country festivalu pro zámek Čečovice proběhne 26.-27. srpna 2023 na nádvoří zámku Čečovice u Holýšova.
Jelikož se jedná o jubilejní ročník, připravili jsme si pro Vás opravdu nabitý program.
Těšit se můžete na kapely Druhá tráva a Robert Křesťan a na Malina Brothers!!! 

Těšit se můžete na kapely: Druhá tráva a Robert Křesťan, Malina Brothers,Flashback, Hop a Šavani, The ORIGIN, Michal Willie Sedláček a Doladíme.

V neděli 27.8. nás již tradičně čeká divadelní představení od 14:00. Letos jsme si pro Vás připravili ochotnický soubor ROZMARÝN s představením POSLEDNÍ VÍKEND od Agathy Christie.
Klasická anglická detektivní hra na nádvoří zámku Čečovice.

V zámecké sýpce bude po celý víkend probíhat výstava „Zapomenutá místa pohraničí, 50 let vývoje krajiny očima archeologa“. V sobotu 26.8. od 11:00 se můžete zúčastnit vernisáže.

V sobotu i neděli od 12:00 Vás také rádi vezmeme na komentovanou prohlídku zámku Čečovice, kde se dozvíte jak o historii zámku, tak o jeho záchraně a probíhající rekonstrukci.

Moc se na vás těšíme a doufáme, že i letošní festival si užijete společně s námi jako minulé ročníky.

Veškerý výtěžek z akce bude použit na záchranu zámku Čečovice. Letos konkrétně na dokončení rekonstrukce první reprezentativní místnosti východního křídla.

Občerstvení zajišťují jako již několik let naši dvorní kuchaři. V nabídce budou klobásy, párky v rohlíku, bramboráky, langoše či nakládaný hermelín a utopenci.

Přímo na nádvoří zámku otevíráme dva bary. Bar v konírně Vám nabídne příjemný chládek i v parném letním měsíci, 12° pivo a zámeckou B52. V baru na nádvoří v pergole si pak můžete objednat široký sortiment alkoholických i nealkoholických nápojů.

Na zámek není zavedena voda ani kanalizace. Toalety jsou řešeny pomocí TOI TOI za zámkem. K dispozici je také nádrž s užitkovou vodou.

Na louce za zámkem je možné postavit si vlastní stan a přenocovat.

Vstup se psy povolen pouze na vodítku.